نحوه ی استفاده محصولات ارتوپدی

آموزش نحوه بستن کمربند طبی + ویدئو

آموزش نحوه بستن کمربند طبی

افراد زیادی در طول زندگی خودشان با مشکلات و دردهای ناحیه کمر روبرو می‌شوند که گاهی کاملاً ساده و سطحی هستند و به راحتی درمان میشوند و گاهی به دردهای مزمن و حاد تبدیل شده و حتی به مرحله عمل جراحی نیز می رسند. بیشتر مشکلات مربوط به کمر بر اثر فشار بیش از اندازه به این ناحیه و نحوه نشستن و ایستادن اشتباه ایجاد می گردند. به همین دلیل با تغییر سبک زندگی تا حدود زیادی می توانید مشکلات مربوط به کمر را برطرف کنید.

انجام ورزش های مناسب و همچنین اصلاح نحوه نشستن و ایستادن مهمترین و اصلی ترین کارهایی است که باید انجام گیرد. مهمترین و اصلی ترین وظیفه کمربند طبی نگه داشتن کمر بر در وضعیت مناسب و کاهش فشار در این نواحی است. در واقع همان چیزی که برای بهبود انواع کمردرد مورد نیاز است توسط کمربند طبی ایجاد می‌شود. به همین دلیل استفاده از کمربند طبی هنگام درد  کمر یکی از اولین و اصلی ترین راهکارهای پیشنهادی است.

کمر دردها انواع گوناگونی دارند و برای درمان هر کدام، معمولا نوع خاصی از کمربند طبی مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل کمربندهای طبی انواع بسیار مختلفی دارند و برای درمان مشکلات متفاوت کمر مورد استفاده قرار می گیرند. هرچند هر کدام از کمربند ها ساختار متفاوتی از دیگری دارد اما نحوه استفاده از آن‌ها تا حدود زیادی یکسان است. در ادامه با توضیح مختصر و یک ویدئو نحوه استفاده از کمربند طبی را برای شما توضیح می دهیم:

نحوه بستن کمربند طبی سخت

کمربندهای طبی سخت به منظور ایجاد ساپورت خیلی قوی و محدود کردن حرکات بیمار مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل کمربند ها به طوری ساخته می شوند که دامنه حرکتی فرد را به حداقل مقدار ممکن برسانند. به همین دلیل استفاده از آنها در طولانی مدت کار چندان ساده ای نیست. استفاده از کمربند طبی سخت معمولاً برای افرادی که مشکلات دیسک کمر دارند و یا برای دوران پس از عمل جراحی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به صورت ویدئویی نحوه استفاده از کمربند طبی سخت را مشاهده می کنید:

نحوه بستن کمربند طبی سخت صادراتی 32 سانتی

نحوه بستن کمربند طبی سخت نئوپرن

نحوه بستن کمربند طبی سخت الاستیک

نحوه بستن کمربند سخت صادراتی

نحوه استفاده از کمربند طبی نرم

اگر مشکلات فرد چندان جدی نباشد و صرفاً از کمربند به منظور ایجاد ساپورت برای کاهش فشار استفاده کند، کمربند های طبی نرم می توانند جایگزین مناسبی برای انواع سخت و نیمه سخت باشند. زیرا محدودیت ایجاد شده توسط این کمربند ها کمتر بوده و استفاده از آنها راحت تر است. کمربندهای طبی نرم معمولاً برای افرادی که دچار گرفتگی های عضلات کمر شده‌اند و یا نیاز به یک ساپورت و پشتیبان ضعیف دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه به صورت ویدئویی استفاده از کمربند طبی نرم را مشاهده می کنید:

نحوه بستن کمربند طبی نرم الاستیک

نحوه بستن کمربند طبی نرم صادراتی

نحوه بستن کمربند کار

هدف استفاده از کمربند طبی کار معمولاً کاهش فشار وارد به کمر هنگام انجام کارهای پر فشار است. بعضی از شغل ها فشار زیادی به ناحیه کمر وارد می کنند که می تواند در طولانی مدت باعث بدشکلی و مشکلات کمر شود. به همین منظور پیشنهاد می شود افرادی که چنین شغل هایی دارند با استفاده از کمربند طبی کار میزان ‌فشار را کاهش داده و از این مشکلات جلوگیری کنند. در ادامه به به صورت ویدئویی نحوه استفاده از کمربند کار را مشاهده می کنید:

نحوه بستن کمربند طبی سایبرتک

کمربند طبی سایبرتک نوع جدیدی از ساپورت های کمر است که تا حدودی شبیه به انواع کمربند های نیمه سخت طراحی شده. با این تفاوت که با سیستم نخ و قرقره می‌توانید فشار وارده را کنترل کنید. همین کنترل میزان فشار می تواند به بهبود سریع تر و کاهش فشار وارده بر کمر کمک قابل توجهی کند. استفاده از کمربند طبی سایبرتک کمی پیچیدگی دارد و در ادامه به صورت ویدیویی مراحل این کار را مشاهده می کنید.

کمربند طبی را چگونه بشوییم؟

شستشوی روزانه بریس، آلودگی و باکتری‌ها را از بین می‌برد. برای تمیز کردن بریس کمر، هر پانل، بالشتک و هر قسمتی که قابل جدا شدن هست را بردارید و همه قسمت‌ها را به طور جداگانه با آب و صابون ملایم با دست بشویید. از سفید کننده یا مواد شوینده قوی روی بریس خود استفاده نکنید. مطمئن شوید که بریس شما به خوبی شسته شده است و ماده شوینده بر روی آن باقی نمانده است و قبل از بستن مجدد آن، کاملا خشک شده است. رطوبت ممکن است منجر به تحریک پوست و تجمع باکتری بر روی پوست شما شود.

چه مدت باید از کمربند برای کمردرد استفاده کرد؟

با در نظر گرفتن این عوامل، چه مدت باید از کمربند برای کمردرد استفاده کرد؟ در حالی که در نهایت به توصیه‌های پزشک شما مربوط می‌شود، در اینجا چند دستورالعمل برای مدت زمان استفاده از بریس کمر شما وجود دارد.

مرحله اولیه

مرحله اولیه استفاده از بریس کمر معمولاً زمانی تجویز می‌شود که شما دچار کمردرد حاد هستید. در طول این مرحله، هدف اولیه ارائه تسکین و حمایت فوری است زیرا بدن شما روند بهبودی را آغاز می‌کند. مدت زمان این مرحله متفاوت است.
اگر کمردرد خفیف تا متوسط ​​دارید، پزشک ممکن است استفاده از بریس را برای حدود ۱ تا ۲ هفته توصیه کند. در موارد درد شدید یا آسیب قابل توجه، فاز اولیه ممکن است چند هفته طول بکشد تا ستون فقرات در موقعیت مناسبی قرار بگیرد و بافت‌ها بهبود یابند.

مرحله توانبخشی

پس از مرحله اولیه، معمولاً به مرحله توانبخشی منتقل خواهید شد. در طول این مرحله، تمرکز به سمت بهبود قدرت و وضعیت عضلانی برای جلوگیری از قسمت‌های بعدی کمردرد تغییر می‌کند.
در این مرحله، پزشک شما را از طریق کاهش تدریجی استفاده از بریس راهنمایی می‌کند. این ممکن است شامل پوشیدن بریس برای بخشی از روز، در طول فعالیت‌های خاص یا در صورت نیاز برای حمایت باشد. این مرحله بر ورزش و فیزیوتراپی برای تقویت عضلات حمایت کننده از ستون فقرات تاکید دارد. همانطور که قدرت شما بهبود می‌یابد، استفاده از بریس کاهش می‌یابد تا بدن شما به وضعیت قبلی خود بازگردد.

استفاده مبتنی بر فعالیت

در برخی موارد، با پیشرفت در مسیر بهبودی، استفاده از بریس کمر بر اساس فعالیت بیشتر می‌شود. این به این معنی است که هنگام انجام فعالیت‌هایی که می‌تواند کمر شما را تحت فشار قرار دهد، از بریس استفاده کنید، مانند بلند کردن اجسام سنگین، ورزش کردن یا نشستن برای مدت طولانی.

نکات بیشتر در مورد نحوه استفاده از کمربند برای کمردرد

یادگیری نحوه استفاده از بریس برای کمردرد فراتر از درک مدت استفاده از بریس است. در اینجا چند نکته دیگر برای کمک به بهبود سریع و موثر بدن با استفاده از کمربند طبی وجود دارد.

تناسب و راحتی

یک کمربند مناسب برای اثربخشی و راحتی شما ضروری است. باید کاملاً متناسب با بدن شما باشد بدون اینکه خیلی سفت یا محدود کننده باشد. هر گونه تنظیمات لازم را برای دستیابی به تناسب راحت انجام دهید.
بریس نامناسب می‌تواند منجر به ناراحتی، ساییدگی یا حتی تشدید درد شما شود. مطمئن شوید که نحوه استفاده از بریس کمر برای کمردرد و نحوه عملکرد کمربند برای به دست آوردن بیشترین فواید درمانی از بریس را درک کرده‌اید.

توجه به وضعیت بدن خود

هنگام استفاده از بریس کمر به سیگنال‌های بدن خود توجه زیادی داشته باشید. اگر در حین استفاده از بریس احساس درد، ناراحتی یا هر گونه احساس غیرمعمولی داشتید، با پزشک خود مشورت کنید تا تنظیمات مربوط به تناسب یا استفاده از بریس را مورد بحث قرار دهد.

دوره‌های متناوب

از استفاده مداوم و طولانی مدت از بریس کمر خودداری کنید، زیرا می‌تواند منجر به آتروفی عضلانی و وابستگی به ساپورت شود. در عوض، در مدت زمان استراحت از بریس استفاده نکنید. این به ماهیچه‌های شما کمک می‌کند درگیر باقی بمانند و از تکیه بر حمایت خارجی جلوگیری می‌کند.

مزایای تمرینات سبک ورزشی

در حالی که از کمربند طبی استفاده می‌کنید، سعی کنید حرکات منظم و ملایم را حفظ کنید. عدم تحرک کافی می‌تواند منجر به سفتی و ضعف عضلانی شود. برای تقویت گردش خون و حفظ تون عضلانی، در فعالیت‌های سبک و تمرینات کششی شرکت کنید.
اطمینان حاصل کنید که هر حرکتی که انجام می‌دهید در محدوده محدودیت‌ها و دستورالعمل‌های ارائه شده توسط متخصص مراقبت‌های بهداشتی باشد و هرگز سعی نکنید حرکت کنید یا ورزش کنید اگر دردناک است!

نکات پایانی در مورد مدت زمان استفاده از بریس برای کمردرد

بنابراین، چه مدت باید از کمربند برای کمردرد استفاده کرد؟ همانطور که می‌بینید، بسته به نوع آسیب یا وضعیتی که در حال بهبودی هستید و سایر عوامل متفاوت است. پزشک یا متخصص ارتوپدی می‌تواند به شما در تعیین مدت استفاده از بریس کمک کند.

انواع کمربند طبی

کمربند طبی سخت نئوپرن

1,398,000 تومان
  • فتق دیسک بین مهره ای - کمردرد
  • کشیدگی شدید عضلات و لیگامان ها

کمربند کار

698,000 تومان
  • ارتز پیشگیری کننده از کمردرد جهت انجام کارهای سنگین.

کمربند طبی سخت صادراتی FREE

958,000 تومان
  • فتق دیسک بین مهره ای - کمردرد
  • کشیدگی شدید عضلات و لیگامان ها

کمربند طبی نرم صادراتی FREE

848,000 تومان
  • کمردرد خفیف
  • کشیدگی خفیف عضلات و لیگامان ها

2 دیدگاه در “آموزش نحوه بستن کمربند طبی + ویدئو

  1. ایلیا رجبی گفت:

    سلام خسته نباشید. این کمربندهای تن یار تا چند وقت دوام دارن؟ اگر زیاد شسته بشن زود خراب نمی‌شن؟

    1. Tanyar گفت:

      سلام
      با توجه به دمای بدن و فشاری که به کمربند وارد میشه کمی کشش در کمربند ایجاد می‌شود اما به دلیل اینکه عموم محصولات تن یار قابلیت تنظیم زیادی دارند این موضوع در کیفیت استفاده شما تاثیری نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *